Talentenjacht Steenwijk 11 mei 2008

 

Eerste pinksterdag heb ik meegedaan aan een talentenjacht in Steenwijk. Het vond plaats op een groot buitenpodium in de stad. Erg gezellig met diverse terrassen en veel publiek. 
De organisatie was in handen van Andréas Entertainment B.V.

‘s Avonds 19.00 uur moest ik mij melden bij Ineke Pullen (presentatrice van Holland FM), tevens werkzaam bij Andréas Entertainment B.V.

Er waren 16 deelnemers en allemaal mochten wij één nummer zingen. Deze zondag was het ook moederdag, mijn keuze was dus snel gemaakt “Een bosje rozen voor je moeder” van Charlene. Met veel applaus en een goed juryrapport heb ik het podium verlaten. 
       

Van de 16 deelnemers bleven er 9 over voor de tweede ronde en …. Yes ik mocht weer het podium op. Mijn tweede nummer was “Twiedeliedie” wederom van Charlene.

Uiteindelijk gingen er 4 deelnemers door naar de finale waaronder ik. Tegen 23.30 uur heb ik mijn laatste nummer gezongen “Ik hou van jou” van Dana Winner.  
Veel mensen zongen mee, geweldig!

Tegen middernacht was de uitslag bekend. Dit is altijd spannend. 
De vierde plaats werd genoemd kreeg bloemen en veel lof.
Hé, dan zat ik bij de eerste drie. 
De derde plaats ging naar duo Johan en Manon v/d Walle uit Steenwijk. 
Toen de tweede plaats werd genoemd, Fetty Harders uit Sneek, kon ik het haast niet geloven IK WAS EERSTE GEWORDEN!

Wat er allemaal door mij heen ging kan ik niet beschrijven, super gevoel. Ik mag een liedje opnemen in de studio van Terry West Productions en heb een mega grote beker gekregen.

       (Andréas Bokaal)

Ter afsluiting heb ik nog één keer het nummer “Twiedeliedie” gezongen
 en tegen 00.30 uur zijn wij naar huis gereden.

Muzikale groet Mariska  

 WEER TERUG...